Best på kjeveortopedi

 

Orthodontis AS har levert programvare til norske kjeveortopeder siden 1995. Vår ambisjon er å dekke alle sider av kjeveortopedisk behandling og praksisdrift, og være mer enn bare et administrasjonsprogram.

 

Erfaringene fra alle land er entydige: Kjeveortopedisk praksisdrift er så forskjellig fra allmennpraksis at det kreves spesialutviklet programvare. Derfor konsentrerer vi oss hundre prosent om kjeveortopedenes behov.

Orthodontis utvikles i nært samarbeid med erfarne kjeveortopeder i vår testpraksis vegg i vegg med våre kontorer i Ørsta. Det gir god innsikt i både faget og praksisdriften. Det sikrer også at alle programendringer er gjennomtestet i praktisk bruk før våre brukere får dem.

Men like viktig er den kontinuerlige kontakten med våre brukere, og våre work-shops og idèdugnader for kjeveortopeder og ansatte. Det sikrer reell brukermedvirkning i programutviklingen.

Orthodontis har integrasjoner til alle røntgenprogrammer og andre støtteprogrammer.

Orthodontis samarbeider med Norsk Helsenett (partner) og BuyPass. Vi er autorisert utsteder av BuyPass-kort og virksomhetssertifikater.

Våre utviklere har høy kompetanse og er alltid lett tilgjengelige for våre brukere. 

 

 

 

Medarbeidere

 

Johanne Vatne

Daglig leder Johanne har hatt en rekke kontorjobber før hun ble daglig leder i Orthodontis AS. I Orthodontis har hun ansvar for administrasjon og praktisk support for kunder. I tillegg jobber hun i administrasjonen i en kjeveortopedisk klinikk, der hun har vært siden 1996. 

static1.squarespace.jpg

Henriette Stave

Cand.scient. fra UiB 1996. Har arbeidet med programmering og kundeoppfølging i ulike firma siden 1996. Har jobbet med Orthodontis siden 2001.

Tor Torbjørnsen

Cand. Odont. Spesialist i kjeveortopedi. Egen praksis fra 1976. Gründer og eier av Orthodontis AS. Utviklet første versjon av programmet i 1995 og er fortsatt aktiv som rådgiver og arbeidende styreleder. Tor er æresmedlem i Norsk kjeveortopedisk forening.

Robert Prestegarden Vatne

Systemutvikler
Bachelor i IT frå Høgskulen i Molde 1997. Har jobba med drift og utvikling i Evry AS fram til 2011. Starta i Orthodontis i 2011.

 

Halvor Strand

Systemutvikler
Halvor har Bachelor i informatikk fra NTNU i 2011. Han har tidligere erfaring som undervisningassistent ved NTNU, IT-konsulent og med utvikling av mobile applikasjoner. Han begynte i Orthodontis februar 2016