Orthodontis AS har levert programvare til norske kjeveortopeder siden 1995. Vår ambisjon er å dekke alle sider av kjeveortopedisk behandling og praksisdrift, og være mer enn bare et administrasjonsprogram.

 

Erfaringene fra alle land er entydige: Kjeveortopedisk praksisdrift er så forskjellig fra allmennpraksis at det kreves spesialutviklet programvare. Derfor konsentrerer vi oss hundre prosent om kjeveortopedenes behov.

Orthodontis utvikles i nært samarbeid med erfarne kjeveortopeder i vår testpraksis vegg i vegg med våre kontorer i Ørsta. Det gir god innsikt i både faget og praksisdriften. Det sikrer også at alle programendringer er gjennomtestet i praktisk bruk før våre brukere får dem.

Men like viktig er den kontinuerlige kontakten med våre brukere, og våre work-shops og idèdugnader for kjeveortopeder og ansatte. Det sikrer reell brukermedvirkning i programutviklingen.

Orthodontis har integrasjoner til alle røntgenprogrammer og andre støtteprogrammer.

Orthodontis samarbeider med Norsk Helsenett (partner) og BuyPass. Vi er autorisert utsteder av BuyPass-kort og virksomhetssertifikater.

Våre utviklere har høy kompetanse og er alltid lett tilgjengelige for våre brukere.