Da de nye fraværsreglene ble innført i den videregående skolen, økte antallet pasienter som ba om frammøtebekreftelse kraftig. Fra før hadde vi de voksne som trengte det til sin arbeidsgiver, og de som skulle søke reiserefusjon fra trygden, men de var få i fht til den nye gruppen av skoleelever.

Tidkrevende
Plutselig tok det mye tid i resepsjonen å skrive ut bekreftelser til alle som trengte det. Derfor har vi i Orthodontis laget en automatisk e-post-funksjon, så nå tar det ikke tid i det hele tatt.

Så enkelt er det nå
Du haker av i Orthodontis for pasienter som ønsker frammøtebekreftelse. Deretter får de den automatisk på e-post seinere samme dag hver gang de har vært til behandling. Skolene godtar at de viser fram meldingen på telefonen. De som må ha den skriftlig, kan skrive den ut selv. Kjeveortopedens underskrift er et grafisk element i dokumentet, og det er godtatt av Pasientreiser.

Resepsjonene avlastes og kan bruke tida på andre viktige gjøremål!