Vi har i samarbeid med Kreditorforeningen (som er et inkassobyrå) utviklet en direkte kobling mellom Orthodontis og deres programvare, slik at inkassosaker overføres direkte til dem over internett. Ordningen er så automatisert og lite tidkrevende at du enkelt kan sende alle krav, små og store, til inkasso. Du vil få inn mye mer av det pasientene skylder deg, og du vil spare tid og arbeid. Alle nødvendige opplysninger vil hentes automatisk ut av Orthodontis og gå direkte til Kreditorforeningen når du trykker på knappen ”Kjør inkasso”.

·         Du slipper å skrive inn opplysninger om foresatte

·         Du slipper å skrive inn fakturainformasjon

·         Du slipper å sende kopi av originalfaktura

·         Alt blir alltid korrekt

·         Saksnummer kommer straks i ”Inkassotransaksjoner”, så du vet at saken er registrert

·         Innbetalinger fra inkassobyrået kommer som OCR-innbetaling 

·         Du slipper all manuell håndtering og har alltid orden og oversikt